lørdag 11. september 2010

Festlige dager

I går var alle de norske her nede invitert på uformell pølsefest hos NMR (Norwegian Military Representative, mannen som er kontaktpunktet mellom Norge og NATO). Det var en hyggelig kveld, med norske pølser og Idun ketchup. Dessverre glemte vi kameraet, så vi har ingen bilder.


I dag har vi vært på fest igjen. Denne gang SHAPE-fest (og siden det het "fest" var Sebastian aldri i tvil om antrekket. Det måtte bli skjorte).

Denne festen er at stort årlig arrangement, og heldigvis falt festen på en godværsdag. 26 grader og strålende sol. På området var det blandt annet tivoli, noe som naturligvis var stor stas. En av tingene barna prøvde, var disse hoppesakene, der de er festet til strikker og hopper høøøøøyt på trampoline. Sebastian var veldig skeptisk, og ombestemte seg et par ganger. Heldigvis hadde han det kjempegøy da det endelig var hans tur.



Tale er blitt mye tøffere i det siste, og nølte ikke et sekund!

Foruten tivoli, har de utallige boder, scene med live musikk hele dagen, og mange land har egne boder med mat de er kjent for. Mye fristet, men noe gikk vi lett forbi..


Ruth ble litt lei på slutten, hun ble nemlig snytt for det meste, liten som hun er..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar