lørdag 26. mars 2011

Skileirskole!

Tale er kommet hjem!
Etter en uke på skileirskole i Østerike sammen med resten av den norske skolen, er det ubeskrivelig godt å ha henne hjemme igjen.

Jeg kan ikke påstå at jeg ikke har grudd meg til denne uken. Heldigvis fikk turen en pangstart, da Tale fant Isabell idet vi ankom samlingsplassen.


Det var to spente jenter som entret bussen for en lang natt med kjøring.



Jeg vet ikke hvor mye søvn det ble, men de våknet til denne utsikten:


Så ventet lange dager med skiskole i alpene. Til å aldri ha prøvd slalåm (og knapt nok langrenn) klarte hun seg ifølge ryktene bra. Hun smiler på alle bilder, så hun har tydeligvis hatt det gøy!



Vå faste og fantastiske barnevakt Silja går også på skolen til Tale, og sammen med sin søte venninne Oda tok hun seg godt av de minste jentene. Kjempestas for Tale og Isabell å få være sammen med de store!



Etter fire dager med slalåm i alpene klarte Tale å skade seg. Ikke på ski, men under lek på kvelden. Det endte med en tur på sykehuset, og 4 uker med gips og krykker. Gipsen er åpen pga hevelsen hun hadde, og skal lukkes på sykehuset her.
Siste dag måtte hun altså bli på hotellet sammen med en lærer, men det var visst også gøy.
Souvenirene som ble med hjem var altså gipset fot (full av signaturer), røntkenbilder, medalje og et lite (men overraskende irriterende) jodlende ekorn.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar