onsdag 11. august 2010

Ny tilværelse..

Nå er vi her. I nytt hus, i et nytt land, og med nye folk rundt oss. Alt gjøres på en litt anderledes måte enn vi er vant til, og all maten smaker litt anderledes.

Turen ned var lang men fin. Vi var 5 på tur, for siden Frode reiste en uke før oss var lillesøster/tante Tone rekvirert som reisehjelp. Siden det ikke går direktefly fra Stavanger til Brussel, ble vi nødt til å mellomlande. Da passet det fint med noen timer i Kjøbenhavn, der vi besøkte storebror/onkel Fredrik, tante Jenny og den ferske kusine Linnea. Hun er sin mors datter, er riktig liten indianerprinsesse.


Etter nok en flytur og en time på toget



kom vi endelig hjem. Heldigvis hadde Frode fått pakket ut mye av det viktigste, så både på kjøkken og i soverommene var mye klart.
De neste dagene ble brukt til utpakking, samt liten feiring av Tales 6årsdag. På søndag blir det barneselskap med nye venner.


Vi har vært heldige, og fått fantastiske fadderfamilier her nede, så vi får massevis av praktisk hjelp, gode råd og sosialisering for store og små. Tusen takk til Hanne Marlen, Ingunn og familiene deres!!

Dessverre ble fotoapparatet vårt igjen i Kjøbenhavn, så bildene er Tone sine. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar