torsdag 19. august 2010

Fotoløs blogging..

Det er virkelig tiltak å blogge for tiden. Fotoapparatet ligger som nevnt i kjøpenhavn, og mobilen er ikke lenger istand til å hjelpe. Og blogging uten bilder er kjedelig. Lukter det speilrefleks snart??
Tale har hatt sin første skoledag. Og andre skoledag. Hun har hatt gym og matte. Og engelsk, med en engelsk lærer som ikke snakker norsk. Alt i alt er hun veldig fornøyd, og gleder seg til det meste. I klassen hennes, som er felles 1.-4. har 12 elever. Skolen totalt har 39. Det er virkelig små forhold her, men både elever og lærere virker motiverte og veldig hyggelige.

Barnehagen er ikke igang etter ferien. Ikke har vi registrert Sebastian heller enda. Men nå mangler han bare et legebesøk og vaksinasjonsbekreftelse fra Norge før inmeldingen er klar. Heldigvis heter det "alle skal få" her, så det er ikke snakk om å få plass eller ikke. :D

Til helgen blir det feiring av Tale, som dessverre måtte avlyse selskapet da jeg fikk noen herlige streptokokker (det er visstnok vanlig å være mye syk den første tiden). Huset er fremdeles ikke ferdig utpakket, men ungene ser vel gjennom fingrene på det når de får litt kaker og brus.

1 kommentar:

  1. Koselig at du blogger uten bilder også! Kan tenke meg at det er spennende dager for store lille skolejenta. Håper dere har kommet dere godt i orden i Jurbise. Vi gleder oss til å komme hjem og treffe dere!

    SvarSlett