fredag 12. november 2010

Maastricht

Da Frode skulle til Tyskland for å hente et lite bryggeri, benyttet vi sjansen til en liten utflukt. Planen var å besøke kjente i Maastricht, og at Frode stakk over grensen og hentet bryggeriet mens vi var der. Ikke alt gikk etter planen, men både koselig tur og bryggeri ble det nå likevel!

Etter anbefaling bodde vi på Crown Plaza, og kan ikke si oss annet enn fornøyde med det! Men 5 stk på tur holder det ikke med et dobbeltrom, så vi fikk en toetasjes junior suite. Ungene syntes det var kjempestas, og herjet i sengene og løp i trappa.

"Herje" (ofte i kombinasjon med "gøy") er et av de hyppigst brukte ordene i Ruth sitt vokabular. Hun elsker å herje i senger. Hoppe, slå kolbøtte og bli slengt rundt.

Det var en kort tur, men vi fikk tid til en rusketur i byen og besøke markedet. Det er en sjarmerende by, som vi sikkert kommer til å besøke igjen. Forhåpentligvis en dag med mindre vind..

Hva er vel mer naturlig å selge på marked i november..?

Etter en hyggelig lunch på en av byebs mange kafeer var det tid for hjemreise.
 Stikkord for hjemturen er kaffe for foreldre, dvd for store barn, og formiddagslur for lillemor.

Er forresten veldig fornøyd med bilen. Den egner seg veldig godt til langkjøring (og relativt lang kjøring) for både store og små. Ingen har spydd så langt, selv om rekorden i den gamle bilen var 7 minutter før oppkast!

1 kommentar: